23a.jpg

Servo Kristian Kitulias tuli tervehtimään. Hän oli töitä vailla ja pyysi päästä Linden taloudenhoitajaksi. Linde oli nyt kiireinen varatoimitusjohtaja, joten Kristian arveli hänen tarvitsevan apua. Linde päätti antaa Kristianin yrittää, mutta oli kuitenkin epäileväinen, sillä hän ei oikein luottanut robotteihin. Varsinkin Kristianilla oli riehujarobotin maine.

24.jpg
Kristian teki parhaansa: sijasi vuoteen, pesi hellan, puhdisti suihkun ja vessan ja vei roskat. Silti Linde ei ollut tyytyväinen vaan oli koko ajan kuulolla. Hän pelkäsi Kristianin pian rikkovan jotain eikä uskaltanut olla pitämättä silmällä, miten tämä pärjäsi. Linde ei vain pystynyt luottamaan servoihin ja katsoi parhaaksi antaa Kristianille lähtöpassit heti ensimmäisenä työpäivänä sanoen ettei siitä tulisi mitään. Pettyneenä Kristian joutui palaamaan kotiinsa.


24a.jpg
Linde pyysi opiskeluaikaista tyttöystäväänsä Lippeä käymään. Lippe tulikin mielellään ja koska rakkaus roihusi näden kahden välillä edelleen kuumana, hän muutti saman tien Linden luokse asumaan. Lipestä oli helpotus päästä pois ilkeän isäpuolensa luota. Lippe toi mukanaan 2400 simeleonia ja vähän tavaraa.

Hei mutta nythän ei enää tarvitsisi ehdotella mitään puhelintreffejä, Linde. Se asuu jo täällä, etkö huomannut?


25.jpg
Ensimmäinen yö yhdessä. Vihdoinkin omassa kodissa. Voi miten ihanaa saada nukkua oman kullan vieressä. Kyllä tuli makoisat unet.


25a.jpg
Sanotaan, että pariskunnan onnellisuutta ei mitata sänkykamarin puolella vaan aamiaispöydässä. Lippe ainakin ajatteli tuplasti pelkkää hyvää Lindestä, joka näköjään osasi huolehtia naisestaan. Aamiaisleivätkin oli tehty valmiiksi. Lippe oli perhesimi, jonka elämäntoive oli saada kolme lasta yliopistoon.


26.jpg
Lippe oli steppaaja ja kuului nimekkääseen Jokitanssi-tanssiryhmään. Pian hän kuitenkin eteni urallaan ja pääsi flamenco-tanssijaksi.


26a.jpg
Sillä välin Lindellä oli vapaapäivä ja hän päätti kaivaa takapihalle suihkulähteen, koska oli niin kuuma ilma ja hän kaipasi vähän viilennystä. Ei kovin kaunis, mutta näköjään ihan toimiva ratkaisu. Kuitenkin Linde päätti täyttää kuopan ennen kuin Lippe tulisi kotiin. Se oli varmasti fiksu päätös.


29.jpg
Pariskunta yritti ahkerasti saada vauvaa. Mitä sitä turhaan odottelemaan yhtään kauempaa. Perhettä ympärille vaan.


29a.jpg
Lippe ei kuitenkaan tullut heti raskaaksi. Hän kulutti vapaa-aikansa maalaamalla kauniita tauluja. Lasitetulla terassilla olikin hyvä maalata, koska siellä oli paljon luonnonvaloa.



29b.jpg
Aina ei elämä ollut helppoa, kun väsytti niin vietävästi, ettei jaksanut edes syödä. Tämä valtava uupumus voi johtua myös raskaudesta.


30.jpg
Ahaa, no niin, ajatteli Lippe ilahtuneena vatsan pompsahtaessa. Nyt se alkaa! Ensimmäinen raskaus on meneillään. Lippe muutti samalla myös hiustyyliään, koska ei aina jaksanut vääntää sitä tiukkaa nutturaa. Oli mukavaa antaa tukan olla auki välillä.


30a.jpg
Lippe malttoi tuskin odottaa, että pääsisi kertomaan ilouutisen Lindelle. - Kulta meille tulee vauva, sanoi Lippe. Linde oli kovin onnellinen, mutta samalla häntä kauhistutti, osaisiko hän olla isä...


31.jpg
Linde huomasi, että jotakin muutakin mukavaa oli tapahtumassa, sillä terassille oli ilmestynyt vanha öljylamppu. - Mikäs tämä on? ihmetteli Linde ja pyyhkäisi lampun kyljestä pölyt pois.


32.jpg
Linden hämmästykseksi lampusta alkoi tulla savua: aluksi pieni savuvana, mutta pian savuntulo vain yltyi. Se olikin taikalamppu, jossa asui sisällä lampunhenki. - Koska olet vapauttanut minut, saat esittää kolme toivomusta, sanoi henki. Linde alkoi miettiä kuumeisesti, mitä kannattaisi toivoa.


33.jpg
Linde toivoi mielenrauhaa, ystäviä ja kauneutta. Henki lupasi nämä ja alkoi tanssia Zorbas-tanssia kädet ylhäällä. Sitten hän lähti muina miehinä kävellen tiehensä. Linde jäi katsomaan perään, mutta mies poistui kulman taakse ja hävisi näkyvistä. Mahtaakohan mun toiveet toteutua, mietti Linde. Tuskinpa vaan: seuraavaksi hän meni etupihalle itkemään sinne pesiytyneitä torakoita. Ovella alkoi rampata koko ajan toinen toistaan kauniimpia simejä. Niiltä ei saanut hetken rauhaa.


33a.jpg
Pihalle tuli haisunäätä, joka ruikkasi Lipen päälle. Samaan aikaan Linde ei menettänyt mielenrauhaansa vaan oli keskittynyt vääntelemään sormiaan. Hän olisi kyllä voinut ajaa tuon haisuli haisunäädän tiehensä. Nyt Lipen oli pakko mennä saman tien suihkuun.



33b.jpg
Linde oli vihdoin päässyt ravintola-alalle, joka oli hänen uratoiveensa. Hän pääsi heti apukokiksi, mutta yleni saman tien pääkokiksi. Nyt hän oli tuonut työkaverin mukanaan ja se taitaa olla Irina Korpi. Linde tykkäsi kokata ja hän oli nyt laittanut jotain kalaruokaa. Varmasti maistuu.


34.jpg
Harmi, etteivät Linde ja Kristian-servo tulleet keskenään toimeen. Nyt jouduttiin palkkaamaan kotiapulainen, sillä simit olivat niin väsyneitä, etteivät jaksaneet siivota. Raskaana oleva Lippekin vain söi ja nukkui. Hän ajatteli kiitollisena Lindeä, joka oli tehnyt niin maittavat murkinat valmiiksi jääkaappiin. Kotiapulainen katsoi kateellisena ja ajatteli, että olisipa mukava sellainen mies.


35.jpg
Takapiha oli muutamaa puskaa lukuun ottamatta vielä kokonaan laittamatta ja Linde yritti houkutella Lippeä suunnittelemaan, minne istutuksia, kukkaryhmiä ja muita elementtejä laitettaisiin.  - Tee sinä pihasuunnitelma, niin minä toteutan sen. Tehdään tästä oikein viihtyisä keidas, jookos, hän sanoi.


36.jpg 
Hiukan myöhemmin Linde luki juuri lehteä, kun Lippe kiljaisi: - Linde auta, lapsi alkaa syntyä nyt!
Linde oli hiukan typertynyt, eikä oikein ollut uskoa todeksi. - Nytkö jo, oletko aivan varma, kultaseni?
Lippe ajatteli, että hölmö mies. Laita nyt se lehti pois. Täällä synnytetään.


37.jpg
Lippe ojensi vauvan Lindelle, sillä yllättäen hän joutui synnyttämään vielä toisenkin penskan. Heille tuli kaksostytöt, joille annettiin nimeksi Mirva ja Julia. Johtuikohan se siitä kalaruuasta vai mistä, sillä en käyttänyt mitään koodeja tai muuta sellaista, vaan yllätyin itsekin kovasti.
Joku sukulaisista tulee yleensä paikalle sopivasti synnytyksen aikoihin. Tällä kertaa se oli Linden pikkusisko Kerttu, jota ei kylläkään tässä kuvassa kovin paljon näy. Tuo mies on joku satunnainen ohikulkija, jonka nimeä en nyt satu muistamaan.



38.jpg
Lastenhuone oli ajateltu vain yhdelle vauvalle kerrallaan. Nyt sinne oli tungettava kaksi pinnasänkyä eikä hoitopöydälle jäänyt tilaa.


39.jpg
Vauvanhoitoa aamusta iltaan. Rankkaa, mutta antoisaa, tuumi Linde.


40-1.jpg
Jotenkin Lindelle jäi aina aikaa myös musiikkiharrastukselleen ja hänen harrastusintonsa kohosi huippuunsa. Tässä hän eläytyi sooloon aivan valkohehkuisena. Hän oli onnellinen saadessaan soittaa.


41.jpg
Sitten eräänä iltana Linde tultiin toivottamaan tervetulleeksi musiikkikerhon salaiseen klubitaloon. Lisäksi hän sai kunniaplakaatin seinälle laitettavaksi. Lippe jatkoi maalausharrastustaan terassilla. Hän oli myynyt jo useita mestariteoksia.



42.jpg
Lipen maalaus alkoi olla jo valmis, kun hänelle tuli oikein paha olo ja hän arveli olevansa taas raskaana.  -Toivottavasti tällä kerralla tulee poika. Se olisi mukavaa, kun meillä on jo kaksi tyttöä, hän mietti hiljaa mielessään.




42a.jpg
Linde kyllästyi ainaiseen sateeseen. Tällä tontilla onkin satanut tosi paljon. Tämän meteoroloota-säävimpaimen avulla hän loihti kestävän poutasään. Eipä tarvitse enää ihmetellä sadetta.


43.jpg
- Aah, aurinko paistaa. Tämä se vasta on elämää, tuumi Linde oikaistessaan pitkäkseen puutarhan riippukeinuun pehmeille tyynyille. Kukkaistutukset olivat vähän sikin sokin, mutta ei haittaa. Pääasia, että kukoistavat. - Kaksostytöillä on kohta synttärit ja ne voisi vaikka pitää täällä uima-altaalla nyt kun sääkin suosii. Pitääpä kutsua iskä ja äiskä kylään.


44.jpg
Linde ja Lippe opettivat kaksosille kaiken tarpeellisen. Julia oli kaljupää.


45.jpg
Linde kutittaa Mirvaa. Tästä näkyy, että Lipen toinen raskaus on edistynyt mukavasti.


46.jpg
Lapsi kerkisikin syntyä ennen kaksosten synttäreitä. Se oli poika ja sai nimekseen Jesse. Linde hurrasi tyytyväisenä. Nyt perhe oli valmis (siis minun mielestäni, mutta sekä Lippe että Linde halusivat vielä lisää lapsia). Kumpikaan ei ollut tullut ajatelleeksi kihloihin tai saati sitten naimisiin menemistä. He olivat silti ihan oikea perhe.




47.jpg
Linde oli kutsunut vanhempansa, Villen ja Tiinan, kaksosten synttäreille. - Johan tätä kutsua oli odoteltukin, sanoi Ville halatessaan poikaansa.
Alkoi olla syksy ja puiden lehdet kellastuivat. Onneksi ei enää satanut.


48.jpg
Ensimmäisen kakun kynttilät pääsi puhaltamaan Julia. Tosin Lindehän noita kynttilöitä kylläkin puhaltaa.


49.jpg
Vieraat hurrasivat Julialle. Julia ajatteli olevansa isin tyttö. Tilaisuus oli hauska ja vailla mitään turhia muodollisuuksia. Lindekin oli uikkareissa.



50.jpg
Julia peri näköjään äitinsä nutturakampauksen.


51.jpg
Sitten oli Mirvan vuoro. Ville ja Julia olivat jo ennättäneet pulahtaa uima-altaaseen. Eiköhän Ville muistanut, että tyttöjä oli kaksi? Noh, näkihän hän tuoltakin ihan hyvin.



52.jpg
Mirvalle maistui kakku ja Tiinakin tuli ottamaan palan. Hän oli ollut ihailemassa takapihalle rakennettua yläpatiota, jossa on luonnonkivistä tehty suihkulähde. Sinne johtavat portaat näkyvät taustalla.


53.jpg
Ville kyseli Lipeltä, oliko totta mitä juoruiltiin, että Linde oli alkanut soittaa myös viulua. Lippe vahvisti, että näin oli päässyt käymään. Tosin se taisi jäädä pelkäksi kokeiluksi.


53a.jpg
Linde oli mennyt käymään salaiselle klubitalolle ja siellä hän oli saanut viulun kokeiltavakseen. Se oli niin hieno tilaisuus, että siinä piti vaatteetkin vaihtaa. Huomaa pikkurillin asento, hih. Jousella ei ole tarkoitus sahata viulua kahtia, Linde. Lopeta ennen kuin pilaat kalliin Stratovariuksen.


54.jpg
Sitten Ville tutustui myös ensimmäiseen pojanpoikaansa Jesseen ja onnitteli Lindeä ja Lippeä uuden vauvan johdosta. - Hienoa, että sukuun saatiin myös yksi poika, kun Burtonillakin on tyttö.


55.jpg
Päivä oli ollut uuvuttavan pitkä ja tytöt menivät suosiolla nukkumaan uusiin sänkyihinsä. Talo oli melko ahdas näin monelle, mutta eiköhän sopu sijaa anna. Tyttöjen sängyt piti sijoitella näin ja tietokonepöytä piti siirtää olohuoneen puolelle.


56.jpg
Sen sijaan vauvanhuoneeseen mahtui nyt myös hoitopöytä, joten vaipanvaihto kävi näppärästi. Sekä äiti että poika olivat tyytyväisiä.


57.jpg
Tässä perhepotretti. Jesse isänsä sylissä, keskellä Julia ja oikealla Mirva.


58.jpg
Heti kohta oli myös Jessen synttärit. Kaksoset tuuttasivat torvea.


59.jpg
Oho, myös Jessestä tuli kalju taapero. Ja nuo kauheat lapaset kädessä.


60.jpg
Tässä perheessä käytettiin mahtimaitoa, vaikka sen terveellisyydestä taaperoille ei ollut mitään takeita.


61.jpg
Hei iskä, sä olet mun sängyssä ja mä haluan nukkumaan, sanoi Julia tiukasti Lindelle.
- No sori sori, älä hikeenny, tämä vastasi, - ajattelin vain rentoutua tässä hetken.


62.jpg
Linde kävi vielä peittelemässä Julian, kun tämä oli jo nukahtanut. Ja tämän Linde teki ihan omatoimisesti. Oikein ihanaa.



63.jpg
Perhe on nyt koossa ja urahuippu saavutettu. Mitä aiot seuraavaksi Linde?




-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tässä kaikki tällä kertaa. En yhtään tiedä, milloin seuraava osa ilmestyy.




Haluaisitko kommentoida?
Tee se täällä